Blaasinstrumenten – advies bij huur en aanschaf

TrompetBlaasinstrumenten
Advisering bij aankoop van alle nieuwe blaasintrumenten, zoals Yamaha, Getzen en Bach. Welk merk en type past het best bij Uw speelwijze en gebruik? Met het juiste instrument zal men U beter horen in het orkest en zal dagelijks oefenen een plezier worden.

Bemiddeling in gebruikte blaasinstrumenten
U kunt kwaliteits-instrumenten zoeken en aanbieden via ons uitgebreide bestand. Zo koopt U een instrument dat kwalitatief beter is dan een nieuwe van dezelfde prijs.

Verhuur van blaasinstrumenten
U kunt alle gangbare houten- en koperen blaasinstrumenten bij ons huren. Beginnende muzikanten adviseren wij eerst een paar maanden te huren. Dit om te kunnen bekijken hoe een en ander zich ontwikkelt. U huurt een nieuw- of jong gebruikt instrument vanaf € 15,00 per maand en voor onbeperkte tijd. Bij aankoop krijgt u 50% van alle betaalde huur terug. Tijdens de huurperiode komen wij gratis bij u aan huis. In geval van reparatie krijgt u een ruilinstrument (voor zover voorradig), zodat er niet onnodig lessen uit hoeven te vallen.

Verkoop van blaasinstrumenten
Wij verkopen alleen instrumenten van zgn. A-merken zoals Yamaha, Vincent Bach en Buffet Crampon. Samen met u, kijken wij welk merk en model het best bij uw speelwijze en toepassing past. Dagelijks oefenen zal een plezier zijn.

Interesse of meer info?
Klik hier om contact op te nemen.


Archief